12 de maig, 2022

P4-A: Projecte. Aportacions setmana del 9 al 13 de maig

 Aquesta setmana hem contestat les següents preguntes:

- 3a. COM FAN FOC ELS DRACS?

L'Ismael ens ha portat un mural i ens ha explicat que fan foc amb petard i fons.


L'Aran ens ha portat uns murals per exposar que fan foc amb carretilles i sortidors. També podem veure amb una imatge el suport on es posen ens petards. Hem après que qui encén els petards són els diables. També ens ha portat un conte de diables, una capa de diable i un vídeo del drac de Llorenç de Penedès.

En Lluc ens ha portat un treball fet per ell amb imatges de'n Crestes. També hi ha la Nit i en Galimatas, dracs dels diables de Canet. Ens ha explicat que utilitzen bangales per fer foc i que els dracs tenen pinces a la boca, a les orelles i al nas per posar-hi els petards.

PROJECTE LLUC

Vídeo CorrefocLa Rita ens ha portat un mural ... i un vídeo d'un experiment per fer foc que després hem fet nosaltres amb pòlvora. També ens ha portat una font que hem encès al pati.
-4a. ELS DRACS VOLEN?

En Pau ens ha contestat a la pregunta fent una exposició. Ens ha dit que els dracs no volen, ens ha portat imatges de diferents dracs de Catalunya i ens ha explicat les diferents parta que tenen: boca, peus i ales.
En Martí ens ha contesta la pregunta, dient que els dracs no volen, ja que hi ha una persona dins. L'Aina també ens ha contestat la 4a pregunta dient que els dracs no volen que els porten les persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada