12 de maig, 2022

P4B - Visita policial

 Aquesta setmana hem tingut la visita dels policies. Quins? Doncs 2 policies locals i els Mossos d'Esquadra. 

Els policies locals són els papes de la Joana. Van venir i ens van explicar la seva feina i tot allò que necessiten per treballar: un cinturó amb una porra extensible, les manilles, la gorra, els guants, l'emissora, la placa, una llibreta amb el boli, a pistola (van dur una de joguina), i l'armilla antibales.

Ens van explicar que si ens perdem, cal que busquem un policia i li diem el nostre nom, on vivim i a quina escola anem. Així poden trobar als nostres pares. També ens han dit que cal recordar un número molt important, per poder-los avisar si hi ha una emergència: 112

Ens vam emprovar la gorra i alguns fins i tot les manilles!! Aquí teniu un àlbum amb les fotos:

Policia Local

Avui han vingut els Mossos d'Esquadra. Ens ham explicat la seva fenia, semblant a la dels policies locals. També ens han mostrat els seus vehicles a través d'un conte, i els diferents tipus de Mossos que podem veure: la científica, els del subsol (van per sota dels carrers), mossos amb la unitat canina (gossos), patrulles amb cotxes, bicis o motos; els GEI (Intervenció Especial), els que treballen a una sala amb els ordinadors per rebre avisos, ... 
També ens han ensenyat el seu uniforme: armilla antibales, guants, manilles, pistola, boli per posar multes, porra, gorra, emissora, placa, i unes botes que ho resisteixen tot. 
Després ens han donat un conte de la història dels Mossos i una gorra de cartró, que aquesta tarda muntarem. També uns dibuixos per acolorir, que farem servir pel producte final del nostre projecte. 
Per acabar, han portat el seu cotxe de Mossos i l'han entrat al pati de Garrofers. Allà tots els infants han pujat i l'han vist per dins.
Aquí teniu l'àlbum amb les fotos:

MOSSOS D'ESQUADRACap comentari:

Publica un comentari a l'entrada